norsk

Nei jeg er hjemme i Norge. Kommer ikke til Spania før 14 september. Etter hva jeg har fått opplyst, skal du utføre noe byggearbeider for Thormod som også berører vår leilighet. Jeg sendte deg en skisse for det vi ønsker utført på vår terrasse og som vi ønsker et kostnadsoverslag på. Om noe er uklart, kan vi ta detaljene på telefon.

engelsk

No I'm at home in Norway. Will not arrive in Spain until 14 September. According to what I have been informed, you should do some construction work for Thormod which also affects our apartment. I sent you a sketch for what we want done on our terrace and for which we want a cost estimate. If something is unclear, we can take the details by phone.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker NorskEngelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)